|
Velkommen
 

Anmeldelser af Knud, den storeFredag d. 8. november udkom Hanne-Vibeke Holsts seneste roman Knud, den store – en gribende roman om hendes egen far, forfatteren Knud Holst


”Knud, den store er et bevægende og nuanceret faderportræt, hvor Hanne-Vibeke Holst modigt og med både lune og ømhed får vristet sin far fri af dæmonerne. Sådan en datter bør man sgu være stolt af”
Ekstra Bladet 

”Romanen om Knud har alt det, en succesroman kræver af kærlighed, brand, utroskab, ambition, lykke og ulykke. Men den har også mere, en personlig investering, som succesromaner af denne slags sjældent har.”
Politiken 

”Hanne-Vibeke Holst overgår sig selv i dette sitrende og generøse portræt af faderen, digteren Knud Holst, som engang blev kaldt en ny Rifbjerg, men i dag er så godt som glemt.”
JyllandsPosten  

”Hanne-Vibeke Holst har skrevet en stor, gribende roman om sin far. Hun har aldrig været bedre.”
Berlingske  


"Fantastisk læseoplevelse. Hanne-Vibeke Holsts fortælling om sin egen far, forfatteren Knud Holst, er både medrivende, levende og rørende."
Litteratursiden
 

 ”Det er et mærkeligt projekt – at gå ind i sin fars hoved og skrive om hans liv, som om han var en romanperson. Men det lykkes.”
Weekendavisen


        
                                                                                                                           Foto: Miklos Szabo, 2013


Nyheder
Mødre og døtre udkommer d. 14.3.2018

Læs mere

Ny roman udkommer d. 28.9.2017

Læs mere

Hanne-Vibeke Holst på norsk

Læs mere

Vis arkiverede nyheder

Powered by Webex