|
Velkommen
 

Stor auktion til fordel for Verdens Flygtninge 2012Dansk Flygtningehjælp afholder i samarbejde med lauritz.com lige nu en stor auktion til fordel til Verdens Flygtninge 2012. Alle pengene går ubeskåret til projektet, inkl. Auktionssitets eget salær.  

 

Læs mere om auktionen og se de mange donationer her (http://www.frederiksberg.dk/OmKommunen/VerdensFlygtninge/Arrangementer/Auktion%20p%C3%A5%20lauritz,-d-,com.aspx )

 

 

Auktionen er åben frem til d. 19. november og kan findes her

http://www.lauritz.com/ItemList/ItemList.aspx?STA=3&FText=Verdens+Flygtninge+&LanguageId=1&DC=1&CPIn=0&ISz=0&PSz=30&PSzG=90&SO=3&ST=0&TTyp=0&TVal=0&FLId=1&FCId=1&LLan=False&New=0&sl=1

 

 

Om projektet 

Hvert år inviterer Dansk Flygtningehjælp en dansk kommune til at yde humanitær hjælp til et af verdens brændpunkter. 

 

Hanne-Vibeke Holst blev tidligere på året udnævnt ambassadør for Verdens Flygtninge 2012 – et humanitært projekt i samarbejde med Frederiksberg Kommune.

 

I år har projektet til formål at sætte fokus på og samle ind til de over 200.000 flygtninge i Den Demokratiske Republik Congo (DR Congo).

I hele 2012 støtter Frederiksberg Kommune projektet med ønsket om at forbedre forholdene for skolebørn i DR Congos provins Orientale.

 

Gennem en række arrangementer og aktiviteter i kommunen er hensigten at indsamle til bl.a. skolebyggeri, brønde og forbedring af sanitære forhold for børnene i DR Congo.

 

 

Sammen med en række andre kendte danskere og med H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor, hjælper Hanne-Vibeke Holst, i sin rolle som ambassadør, med at sætte fokus på flygtninge i DR Congo.

 

Læs mere om projektet her og se ambassadørerne her.

 Nyheder
Mødre og døtre udkommer d. 14.3.2018

Læs mere

Ny roman udkommer d. 28.9.2017

Læs mere

Hanne-Vibeke Holst på norsk

Læs mere

Vis arkiverede nyheder

Powered by Webex