|
Velkommen
 

Dronningen bag DronningeofretI det seneste år har svensk tv fulgt Hanne-Vibeke Holst i både arbejdslivet og privatlivet, på udlandsrejser, på kontoret og i sommerhuset. Det er der kommet en times dokumentar ud af, som svensk tv sendte fredag d. 21. januar .
 
Dokumentaren K-Special "Dronningen bag Dronningeofret" viser bl.a. Holst på en rejse til Nicaraqua i forbindelse med hendes arbejde for udsatte kvinder i den tredje verden, ligesom seerne får et kig bag kameraerne på den helt nye filmatisering af Dronningeofret, som netop har haft premiere på SVT1. I Stockholm følger filmholdet også Holsts besøg på Stockholms Stadsteater, der er igang med opsætningen af teaterstykket MOSKVA. Seerne kommer også med til sommerhuset på Odden, hjemmet på Frederiksberg og kontoret i indre by - de steder hvor forfatteren bl.a. bag skrivemaskinen fører sin kamp for kvinder verden over.
 
Se hele dokumentaren "K-Special, Drottningen bakom Drottningoffret" her.
 
Denne fredag var Hanne-Vibeke Holst faktisk dobbeltaktuel på svensk tv, da hun samtidig deltog som gæst i det populære talkshow Skavlan.
Se klippet med Hanne-Vibeke på minuttal 17.50 her.


Nyheder
Mødre og døtre udkommer d. 14.3.2018

Læs mere

Ny roman udkommer d. 28.9.2017

Læs mere

Hanne-Vibeke Holst på norsk

Læs mere

Vis arkiverede nyheder

Powered by Webex