|
Velkommen
 

Årets bestseller - nu over 100.000 eksemplarer!Årets bestseller - nu over 100.000 eksemplarer!
'Dronningeofret' udkom den 4. oktober 2008 og i december var der trykt over 100.000 eksemplarer af romanen, der er en af årets storebestsellere. 
 
Jyllands-Posten * * * * *
"Toptunet og i fin stil, kvik, rap, bramfri og osende af overskud." - Henriette Bacher Lind, Jyllands-Posten
 
Berlingske Tidende * * * * *
"Beskrivelsen af den ellers så kontrollerede kvindes indre kamp mod sygdommen er en sart litterær bedrift, der, kombineret med Holsts eminente blik for det samfund, vi færdes i lige nu, løfter romanen op på et niveau, der ikke er set siden Henrik Pontoppidans store romaner ved forrige århundredskifte (...) Med dette punktum for sin trilogi sætter forfatteren sig enevældigt på den store politiske samtidsroman.
Godt gået, Dronning Holst. - Kathrine Lilleør, Berlingske Tidende.
 
Politiken
"En underholdende spændingsroman om vigtige emner i dagens Danmark." - May Schack, Politiken.
 
Information
"... så længe vi bliver ved at stemple medborgere med anden etnisk baggrund og/eller anden religion end vores egen som et samfundsproblem, som 'bare' skal fjernes, så længe vi i alle mulige afskygninger viderefører logikken om, at den fremmede er en fjende, så længe ligger vejen fortsat åben til massegravene. For at have givet dette budskab stemme og krop fortjener Hanne-Vibeke Holst al mulig ros. Hun skriver groft og kulørt, javist, men hun er muligvis præcis den forfatter, Danmark har brug for nu." - Erik Skyum-Nielsen, Information


Nyheder
Mødre og døtre udkommer d. 14.3.2018

Læs mere

Ny roman udkommer d. 28.9.2017

Læs mere

Hanne-Vibeke Holst på norsk

Læs mere

Vis arkiverede nyheder

Powered by Webex